Yhteistyökumppanit

Matkaa olisi mahdoton kulkea yksin ilman loistavia yhteistyökumppaneita.
Minulla on ollut onni tavata upeita ihmisiä yritysyhteistyön puitteissa ja suuri kiitos heistä jokaiselle!

Lapinlahden Kunta

Olen syntynyt Lapinlahdella Savon sydämessä ja vaikka olen päätynyt Keski-Suomen ja Pirkanmaan kautta Pohjanmaalle, niin kotini tulee aina olemaan Lapinlahdella. Sinne palaan lataamaan akkuja säännöllisesti ja yksi vuoden kohokohdista onkin kilpailla Savo Gamessa kotiyleisön kannustaessa.

Kotikuntani on tukenut minua läpi urani ja toivon voivani edustaa Lapinlahtea ja seuraamme Lapinlahden Vetoa kunnialla Suomessa ja maailmalla jatkossakin!

noname

Pukeudun ylpeänä kotimaisen urheilubrändin nonamen tyylikkäisiin varusteisiin. Moni seura yleisurheilusta pesikseen onkin valinnut juuri nonamen kumppanikseen, sillä heillä on loistava valikoima urheiluasusteita, joista seurat saavat helposti upeat asut haluamillaan väreillä ja designeillä!

Nonamen storen löydät Suomesta Tampereelta, mutta verkkokauppa palvelee 24/7, käykää ihmeessä tutustumassa valikoimaan.

Myynninmaailma

Olen osa Team Myynninmaailmaa, joka on ainutlaatuinen yhteistyökuvio Suomessa. Siinä yritysmaailman oppeja siirretään urheilijoiden arkeen, sillä nykypäivänä urheilijan on suureksi eduksi osata tuotteistaa, myydä ja markkoinoida omaa osaamistaan yhteistyökumppaneille. Myynninmaailman ammattilaiset sparraavat urheilijoita ja urheilijat puolestaan antavat Myynninmaailmalle näkyvyyttä ja vinkkejä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpitoon!

Katso lisää täältä yhteistyöstä, jossa kaikki voittavat!

Linkki: Team Myynninmaailma.

Spotox

Spotox Oy tuo maahan, myy ja markkinoi laajaa valikoimaa erilaisia urheiluvarusteita. Spotoxista löytyy urheiluvälineet- ja jalkineet niin yhdelle urheilijalle, kuin koko seuralle mm. yleisurheiluun, juoksuun, lihashuoltoon kuin kuntosalillekin.

Spotoxin taustalla on entinen nuorten arvokisamitalisti keihäänheitossa, joten paloa urheiluun löytyy. Itse suosin Niken heittotossuja ja Asicsen lenkkareita, joita molempia löytyy juurikin Spotoxista!

Suomen Terveysravinto

Käytän paljon ravintolisiä ja yhdet tärkeimmistä ovat laadukas kalaöljy ja d-vitamiini, joita käytän päivittäin Suomen Terveysravinnnon valikoimista. Suomen Terveysravinto myy valikoituja vaikutuksiltaan tutkittuja ravintolisiä asiakkaille kätevästi postimyyntinä!

He myös jakavat tietoa terveydestä mm. mainiossa blogissaan ja auttavat koululuokkia ja joukkueita varainhankinnassa, josta lisätietoja voit katsoa täällä.

Metsomedia

Metsomedia on värikäs oululainen digitoimisto. Metsomedian palveluihin kuuluvat kotisivujen sekä verkkokauppojen suunnittelu ja toteutus. Lisäksi Metsomedia suunnittelee logoja. Verkkosivu, jolla parhaillaan vierailet, on myös Metsomedian käsialaa.

Metsomedia vastasi kotisivujeni suunnittelusta ja yhdessä saimme aikaan mielestäni tosi hienot sivut! Yhteistyö sujui mutkattomasti ja voinkin lämpimästi suositella Metsomedian palveluita kotisivuja kaipaaville!