Yhteistyökumppanit

Matkaa olisi mahdoton kulkea yksin ilman loistavia yhteistyökumppaneita.
Minulla on ollut onni tavata upeita ihmisiä yritysyhteistyön puitteissa ja suuri kiitos heistä jokaiselle!

Lapinlahden Kunta

Olen syntynyt Lapinlahdella Savon sydämessä ja vaikka olen päätynyt Keski-Suomen ja Pirkanmaan kautta Pohjanmaalle, niin kotini tulee aina olemaan Lapinlahdella. Sinne palaan lataamaan akkuja säännöllisesti ja yksi vuoden kohokohdista onkin kilpailla Savo Gamessa kotiyleisön kannustaessa.

Kotikuntani on tukenut minua läpi urani ja toivon voivani edustaa Lapinlahtea ja seuraamme Lapinlahden Vetoa kunnialla Suomessa ja maailmalla jatkossakin!

noname

Pukeudun ylpeänä kotimaisen urheilubrändin nonamen tyylikkäisiin varusteisiin. Moni seura yleisurheilusta pesikseen onkin valinnut juuri nonamen kumppanikseen, sillä heillä on loistava valikoima urheiluasusteita, joista seurat saavat helposti upeat asut haluamillaan väreillä ja designeillä!

Nonamen storen löydät Suomesta Tampereelta, mutta verkkokauppa palvelee 24/7, käykää ihmeessä tutustumassa valikoimaan.

Bistro Naapuri

Bistro Naapuri
Tuomiokirkonkatu 24
33100 Tampere

Metsomedia

Metsomedia on värikäs oululainen digitoimisto. Metsomedian palveluihin kuuluvat kotisivujen sekä verkkokauppojen suunnittelu ja toteutus.

Metsomedia vastasi kotisivujeni suunnittelusta ja yhdessä saimme aikaan mielestäni tosi hienot sivut! Yhteistyö sujui mutkattomasti ja voinkin lämpimästi suositella Metsomedian palveluita kotisivuja kaipaaville!

Suomen Terveysravinto

Käytän paljon ravintolisiä ja yhdet tärkeimmistä ovat laadukas kalaöljy ja d-vitamiini, joita käytän päivittäin Suomen Terveysravinnnon valikoimista. Suomen Terveysravinto myy valikoituja vaikutuksiltaan tutkittuja ravintolisiä asiakkaille kätevästi postimyyntinä!

He myös jakavat tietoa terveydestä mm. mainiossa blogissaan ja auttavat koululuokkia ja joukkueita varainhankinnassa, josta lisätietoja voit katsoa täällä.