Hyvinvointivalmennus

Sanna teidän tapahtumaanne puhumaan tai valmentamaan?

Katso videolta kuinka voin auttaa sinua ja ota nyt yhteyttä sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta!

”Sanna tuo energian ja analyyttisyyden yhdistelmällä virtaa & tietoja kuulijakunnalle. Aito ja suora tapa kommunikoida puhuttelee eri toimialoilla ja tehtävissä työskenteleviä ihmisiä. Suosittelen lämpimästi Sannaa puhujaksi niin suuriin auditorioihin, kuin organisaatioiden tiimipäiviin.”
GM Jan Koskimies, Sports Business Club Finland

”Sanna on super innostava ja vakuuttava puhuja, joka haastaa kuulijoita venyttämään omaa ajatteluaan. Mukaansatempaavan ja kannustavan esiintymistyylin läpi paistaa läpi hänen aito halunsa auttaa ihmisiä. Kun tarvitsette valovoimaista ja vaikuttavaa puheenvuoroa tai valmennusta tapahtumiinne, niin suosittelen ottamaan yhteyttä Sannaan!”

Petra Erätuli-Kola, CEO, Innovation House Finland

Yhteistyöllä kaikki on mahdollista!

  • Miltä tuntuisi, jos työntekijät teidän yrityksessä olisi motivoituneempia ja energisempiä ja osaisi aidosti palautua rasituksesta?
  • Voisiko teidänkin yrityksessä olla silloin vähemmän sairauspoissaoloja?
  • Mitä jos kaikki työntekijät toimisi mestaruusjoukkueen lailla yhteisen tavoitteen eteen?

Näissä osaan auttaa!

Uskon vahvasti yhteistyön kaikki kohottavaan voimaan ja avain parempaan huomiseen piileekin juuri siellä.

Huippu-urheilijana tiedän miten tulosta tehdään. Annan kuulijoille konkreettisia työkaluja hyvinvointiin ja innostan niitä myös käyttämään, sillä tulokset tulevat vain tekojen kautta.

Tässä yhteistyössä kaikki voittavat: menen jokaista valmennusta, koulutusta, luentoja tai puhetta kohti ilmaiseksi johonkin urheiluseuraan tai nuorisourheilutapahtumaan pitämään tsemppipuheenvuoron tai vetämään treenit. Haluan laittaa hyvän kiertämään ja toimia esimerkkinä!

Näistäkö teillekin lisää suorituskykyä ja hyvinvointia?

Olen käynyt puhumassa ja valmentamassa mm. näistä aiheista ja räätälöin jokaiselle tapahtumalle ja kuulijakunnalle esityksen erikseen!

Suosittu yhdistelmä on ollut esim. tyky-päivänä pitää aamupäivällä luento/workshop ja iltapäivällä liikuntaosuus. Urheilijan johdolla liikkumisesta tehdään hauskaa!

  • Enemmän energiaa terveellisillä elämäntavoilla, sisältäen konkreettisia arjessa toimivia tapoja liittyen ravintoon, uneen ja liikuntaan.
  • Toimivien tavoitteiden tehokas asettaminen ja miksi on tärkeää, että tavoitteet ovat linjassa omien arvojen kanssa. Kuinka itseasiassa pienet onnistumiset ovat valtatie suuriin onnistumisiin!
  • Vastoinkäymisten kohtaaminen ja kääntäminen kasvuksi. Vaikeita hetkiä elämässä tulee väistämättä kaikille ja niistä on mahdollista selvitä voittajana.
  • Sisäisen motivaation löytäminen ja tämän roihun ylläpito arjessa.
  • Ajankäytön haltuunotto. Kuinka suunnitella päivät niin, että saa tehokkaasti aikaan tarvittavat asiat ja palautettua kehon ja mielen rasituksesta.
  • Yhteistyön merkitys kasvulle ja tavoitteiden saavuttamiselle. Kuinka saada ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen ja kuinka yhdessä tekemisen voima saadaan valjastettua kaikkien hyödyksi!

Palautteita Sannan valmennuksista:

 

”Otin Sannan vinkit heti käyttöön ja oli hurjaa miten nopeasti pienillä muutoksilla arjessa olo muuttui energisemmäksi ja unikin maittoi paremmin. Kerroin näistä myös työkavereille ja nyt meillä on mm. yhteinen jumppatuokio kahvitauolla 🙂 Kiitos upeasta ja inspiroivasta valmennuksesta! ”

 

”Hyvinvointivalmennus oli erittäin hyvä kokemus! Tästä jäi sen verran hyvä fiilis, että ihan harmittaa, että projekti loppuu.”

 

”Esiintyminen oli todella hyvää. Pidin aidosta, reippaasta ja innostavasta tavasta esitellä asioita. Ihmisiä on myös luennoitsijat ja se paistoi positiivisesti. Myös henkilökohtaiset esimerkit olivat käytännön läheisiä ja oli kiva tutustua myös urheilijan haasteisiin.”

 

”Loistava esiintyminen! Innostava esiintymistapa ja aiheet todella omasta kokemuksesta. Selvästi kaikkiin aiheisiin paneuduttu hyvin, näkökulmia mukavasti aiheisiin. Hyvin rehellinen ja aito lähestymistapa.”

Ota yhteyttä niin palaan asiaan ja jutellaan, miten voisin olla teille parhaiten avuksi!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti